برگزاری آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد دانشگاه معارف اسلامی سال ۱۴۰۰

۵ تیر ۱۴۰۰

آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد دانشگاه معارف اسلامی (وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها) برای پذیرش دانشجو در نیم‌‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰ (ترم مهر ۱۴۰۰) در روز جمعه ۴ تیر ۱۴۰۰، با یاری خداوند متعال و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار گردید.
این آزمون که ۶۹۰ داوطلب در آن شرکت کردند، جهت گزینش دانشجو در رشته‌های مدرسی معارف اسلامی (پنج رشته: مدرسی معارف قرآن و حدیث، مدرسی مبانی نظری اسلام، مدرسی اخلاق اسلامی، مدرسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، مدرسی انقلاب اسلامی) ویژه برادران و خواهران؛ و رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی (سه گرایش : مدیریت فرهنگی، مشاوره، تبلیغ دین) ویژه برادران و خواهران، انجام شد.
نتایج اولیه آزمون دراواسط تیرماه اعلام می‌گردد و داوطلبانی که رتبه‌های بالا را احراز کرده‌اند ـ دو برابر ظرفیت برای هر رشته ـ برای مصاحبه دعوت می‌شوند. پس از مشخص شدن نمرات مصاحبه، نتایج نهایی (مردادماه) از جمع نمره آزمون کتبی و مصاحبه داوطلبان حاصل می‌گردد و سپس از طریق سایت دانشگاه، به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
پذیرفته‌شدگان نهایی، از ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ مشغول به تحصیل خواهند شد.