جلسه هم‌اندیشی گروه مشاوره با دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱

۲۴ آبان ۱۴۰۱

جلسه صمیمانه هم‌اندیشی مدیر محترم گروه و اعضای هیئت علمی گروه مشاوره با دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ روز یکشنبه ۲۲ آبان در سالن امام رضا (علیه‌السلام) برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مدیر محترم گروه جناب آقای دکتر جدیری حدیثی در فضیلت طلب علم بیان کردند و در ادامه گزارشی از فعالیت‌های گروه ارائه شد. جذب عضو هیئت علمی جدید برای گروه یکی از مهم‌ترین اقدامات برای ارتقاء کیفیت گروه مشاوره عنوان شد. ایشان به معرفی اعضای شورای علمی گروه پرداختند. ارائه آماری از تعداد افرادی که از پایان‌نامه خود دفاع کرده‌اند و توضیحاتی درباره روند تصویب موضوع تا دفاع یکی از دیگر از محورهای صحبت‌های ایشان بود. مدیر محترم گروه به اهمیت انجمن‌های علمی اشاره کرده و آماری از انتخابات انجمن‌ها، تعداد آراء و منتخبین انجمن علمی مشاوره ارائه کردند.
در ادامه جناب آقای دکتر بنیانی عضو محترم هیئت علمی و مشاور انجمن علمی به ارائه دیدگاه‌های خود درباره چشم‌انداز و اهداف انجمن پرداختند. جناب آقای دکتر اسلامی به نمایندگی از شورای علمی نکاتی را درباره موضوعات پایان‌نامه اشاره کردند.
در این جلسه دانشجویان محترم شرکت‌کننده دیدگاه، پیشنهاد و انتقاد خود را درباره وضعیت گروه ارائه کردند.