شرایط برگزاری کلاس‌های آموزشی نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰

۲۲ شهریور ۱۴۰۰

با آرزوی سلامتی برای دانشجویان محترم، نکات ذیل را در خصوص آغاز سال تحصیلی جدید به استحضار می‌رساند:

ـ از روز شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ کلیه کلاس‌های دانشگاه بر مبنای آموزش مجازی و آنلاین طبق ساعات برنامه کلاسی ارائه خواهد شد.
ـ کلیه کلاس‌ها به تفکیک روز و مقطع در قسمت برنامه درسی یادگیری الکترونیکی قابل مشاهده است.
ـ روش نصب نرم‌افزارهای مورد نیاز جهت اتصال به کلاس‌های آنلاین و مستندات و فیلم آموزشی از زیرپُرتال یادگیری الکترونیکی قابل دسترس است.
ـ در صورت هرگونه مشکل در فرآیند اتصال به کلاس مجازی با مرکز فناوری دانشگاه با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۰۵۶۴ ـ ۰۲۵ و ۳۲۱۱۰۵۶۱ ـ ۰۲۵ تماس بگیرید (فقط پاسخگوی مسائل اتصال به کلاس مجازی).
ـ در صورت هر گونه سؤال در مورد مسائل آموزشی و برنامه درسی با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۰۲۱۲ ـ ۰۲۵ (کارشناسی ارشد) و ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ (دکتری) تماس بگیرید.

برنامه درسی یادگیری الکترونیکی نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۴۰۱

پورتال مرکز یادگیری الکترونیکی