آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۱

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد دانشگاه معارف اسلامی برای پذیرش دانشجو در نیم‌‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲ ـ ۱۴۰۱ (ترم مهر ۱۴۰۱) در روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار گردید.
این آزمون با ۶۲۶ داوطلب، جهت گزینش دانشجو (ویژه برادران و خواهران طلبه) در رشته‌های مدرسی معارف قرآن و حدیث، مدرسی مبانی نظری اسلام، مدرسی اخلاق اسلامی، مدرسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، مدرسی انقلاب اسلامی، مشاوره با رویکرد اسلامی، ارتباطات و تبلیغ فرهنگی، مدیریت سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی با رویکرد اسلامی، انجام شد.
نتایج اولیه آزمون در خردادماه اعلام خواهد شد و داوطلبانی که رتبه‌های بالا را احراز کرده‌اند ـ دو برابر ظرفیت برای هر رشته ـ برای مصاحبه دعوت می‌شوند. پس از مشخص شدن نمرات مصاحبه، نتایج نهایی از جمع نمره آزمون کتبی و مصاحبه داوطلبان حاصل می‌گردد و سپس از طریق سایت دانشگاه، به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
پذیرفته‌شدگان نهایی، از ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ مشغول به تحصیل خواهند شد.

منبع خبر: معاونت آموزشی