اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه معارف اسلامی

۱۳ تیر ۱۴۰۰

بدینوسیله اسامی قبول‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه معارف اسلامی به ترتیب نام رشته و نام خانوادگی اعلام می‌گردد. این لیست براساس چند برابر ظرفیت اعلام شده و نتایج نهایی پس از طی مراحل پذیرش (مصاحبه علمی و گزینش عمومی) اعلام خواهد شد.
تذکر مهم: داوطلبان کلیه رشته‌ها («مدرسی معارف اسلامی» و «توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی») می‌بایست جهت گزینش، در سامانه گزینش نهاد رهبری ثبت‌نام کنند؛ بدیهی است عدم ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه مراحل پذیرش و قبولی تلقی گردیده و داوطلب حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت؛ پذیرش نهایی داوطلبان نیز پس از قبولی در مصاحبه علمی، وابسته به نظر مثبت گزینش نهاد خواهد بود.
* چگونگی ثبت نام در سامانه گزینش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری متعاقباً از طریق پیامک به داوطلبان اعلام می‌گردد.
* مصاحبه علمی در حد منابع آزمون کتبی و کتب مرجع و تخصصی رشته و گرایش مربوطه خواهد بود.

* در صورت داشتن هرگونه سؤال درباره نحوه برگزاری مصاحبه و… می توانید با شماره تلفن‌های زیر تماس حاصل فرمایید:
۳۲۱۱۰۲۹۱ ـ ۰۲۵: جناب آقای هاشم زاده برای رشته های تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی، مدیریت فرهنگی.
۳۲۱۱۰۵۶۲ ـ ۰۲۵: جناب آقای منصفی برای رشته‌های معارف قرآن و حدیث، اخلاق اسلامی.
۳۲۱۱۰۶۱۶ ـ ۰۲۵: جناب آقای موحدکیا برای رشته‌های مبانی نظری اسلام، مشاوره، تبلیغ دین.

محل برگزاری مصاحبه کلیه رشته‌ها (خواهران و برادران) در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی به آدرس: قم ـ ابتدای بلوار جمهوری اسلامی ـ بین کوچه ۴ و ۶ ـ پلاک ۷۲ ـ طبقه دوم (بخش مصاحبه) می‌باشد. تلفن دانشگاه: ۳۲۱۱۰۲۰۰ ـ ۰۲۵ و ۳۲۱۱۰۱ ـ ۰۲۵

مصاحبه علمی و گزینش عمومی برای قبول‌شدگان مرحله اول کلیه رشته‌ها در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۶ تیر ۱۴۰۰ به صورت حضوری صورت خواهد گرفت.
تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه هر داوطلب و مدارک مورد نیاز، متعاقباً از طریق همین سایت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

– حضور داوطلب در تاریخ و ساعت تعیین شده (که متعاقباً اعلام خواهد شد) برای مصاحبه الزامی است و این زمان غیرقابل تغییر است و عدم حضور به منزله غیبت و انصراف تلقی می‌شود.
– برای برنامه‌ریزی برای زمانبندی مصاحبه‌ها، داوطلبانی که قصد شرکت در مصاحبه را دارند، حداکثر تا تاریخ ۱۵ تیر ۱۴۰۰ پیامک با متن ذیل را حتماً به شماره ۳۰۰۰۱۰۱۱۶۶ ارسال نمایند:
a + نام + نام خانوادگی + رشته + مقطع

نکته: حرف a حتماً در ابتدای متن پیامک آورده شود.

برای مشاهده اسامی قبول‌شدگان مرحله اول (دعوت شدگان به مصاحبه) بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

برادران                                خواهران

مشاهده کارنامه آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۰