اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۱ دانشگاه معارف اسلامی (ورودی مهرماه ۱۴۰۱)

۲۳ خرداد ۱۴۰۱

بدینوسیله اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ دانشگاه معارف اسلامی به ترتیب نام رشته و نام‌خانوادگی اعلام می‌گردد. این لیست براساس چند برابر ظرفیت اعلام شده و نتایج نهایی پس از انجام مصاحبه (مصاحبه علمی و گزینش عمومی) و طی نمودن مراحل پذیرش اعلام خواهد شد؛ لازم به ذکر است داوطلبان خواهر، مصاحبه روانشناختی نیز خواهند داشت.

تذکرات مهم
داوطلبان کلیه رشته‌ها می‌بایست جهت گزینش، در سامانه گزینش نهاد رهبری ثبت‌نام کنند؛ بدیهی است عدم ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه مراحل پذیرش و قبولی تلقی گردیده و داوطلب حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت؛ پذیرش نهایی داوطلبان نیز پس از قبولی در مصاحبه علمی، وابسته به نظر مثبت گزینش نهاد خواهد بود.
چگونگی ثبت‌نام در سامانه گزینش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری متعاقباً از طریق پیامک به داوطلبان اعلام می‌گردد.
مصاحبه علمی در حد منابع و کتب مرجع و تخصصی رشته مربوطه خواهد بود.

در صورت داشتن هرگونه سؤال درباره نحوه برگزاری مصاحبه و… می‌توانید با شماره تلفن‌های زیر تماس حاصل فرمایید:
۳۲۱۱۰۲۹۱ ـ ۰۲۵: جناب آقای هاشم‌زاده برای رشته‌های تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، مشاوره با رویکرد اسلامی.
۳۲۱۱۰۵۶۲ ـ ۰۲۵: جناب آقای منصفی برای رشته‌های اخلاق اسلامی، معارف قرآن و حدیث، مدیریت سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی با رویکرد اسلامی.
۳۲۱۱۰۶۱۶ ـ ۰۲۵: جناب آقای موحدکیا برای رشته‌های مبانی نظری اسلام، ارتباطات و تبلیغ فرهنگی، انقلاب اسلامی.
محل برگزاری مصاحبه کلیه رشته‌ها (خواهران و برادران) در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی به آدرس: قم ـ ابتدای بلوار جمهوری اسلامی ـ بین کوچه ۴ و ۶ ـ پلاک ۷۲ ـ طبقه دوم (بخش مصاحبه) می‌باشد. تلفن دانشگاه: ۳۲۱۱۰۲۰۰ ـ ۰۲۵و ۳۲۱۱۰۱ ـ ۰۲۵.

مصاحبه علمی و گزینش عمومی برای پذیرفته‌شدگان مرحله اول کلیه رشته‌ها در اواسط تیرماه ۱۴۰۱ به صورت حضوری صورت خواهد گرفت.
تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه هر داوطلب و مدارک مورد نیاز، متعاقباً از طریق همین سایت اطلاع‌رسانی خواهد شد.
تذکر مهم
کلیه داوطلبانی که در ردیف پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون قرار گرفته‌اند، تنها در صورتی زمان مصاحبه به آنها تعلق می‌گیرد که مشخصات خود را با فرمت زیر حداکثر تا تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ به ایتای ۰۹۹۲۲۵۸۶۹۷۲ ارسال نمایند؛ در غیر اینصورت امکان مصاحبه وجود نخواهد داشت و داوطلب حذف می‌گردد و هیچ اعتراضی پذیرفته نیست.
نکته مهم: در صورتیکه قصد شرکت در مصاحبه چند اولویت را دارید (به شرط قرار داشتن در لیست‌های مربوطه)، برای هر رشته حتماً به طور جداگانه متن مورد نظر را ایتا نمایید.

«فرمت متن مورد نظر جهت ارسال به ایتا: نام خانوادگی+نام+رشته»

سایر تذکرات
۱. با توجه اینکه به امکان مصاحبه و قبولی در اولویت‌های انتخابی (به شرط قرار داشتن در لیست‌های مربوطه) وجود دارد، داوطلبان به لینک‌های مربوط به رشته‌های انتخابی خود مراجعه نمایند؛ لازم به ذکر است هر داوطلب حداکثر در سه رشته و بر اساس اولویت‌های انتخابی خود امکان مصاحبه خواهد داشت.
۲. نتایج نهایی پس از انجام مصاحبه علمی و به ترتیب اولویت‌های انتخابی داوطلبان اعلام می‌گردد؛ بدین معنی که اگر داوطلبی در مصاحبه سه رشته شرکت کرده باشد و نمره قبولی در هر سه را نیز آورده باشد، در اولویت انتخابی اول خود قبول خواهد شد.

برای مشاهده کارنامه و اسامی قبول‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ دانشگاه معارف اسلامی (دعوت‌شدگان به مصاحبه) بر روی لینک‌های مربوطه کلیک کنید:

برادران

رشته مدرسی اخلاق اسلامی (برادران)

رشته مدرسی انقلاب اسلامی (برادران)

رشته مدرسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی (برادران)

رشته مدرسی مبانی نظری اسلام (برادران)

رشته مدرسی معارف قرآن و حدیث (برادران)

رشته ارتباطات و تبلیغ فرهنگی (برادران)

رشته مدیریت سازمان ها و نهادهای فرهنگی با رویکرد اسلامی (برادران)

رشته مشاوره با رویکرد اسلامی (برادران)

خواهران

رشته مدرسی اخلاق اسلامی (خواهران)