اطلاعیه برگزاری آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری (خرداد ۱۴۰۳)

۹ اسفند ۱۴۰۲

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری دانشگاه معارف اسلامی می‌رساند آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری در تاریخ پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ در دانشگاه برگزار می‌گردد.
دانشجویان داوطلب می‌بایست برای شرکت در این آزمون، نسبت به تهیه کارت خرید به مبلغ:
ـ برای بار اول: ۱.۵۰۰.۰۰۰ (یک میلیون و پانصد هزار) ریال
ـ برای بار دوم و دوم به بعد: ۲.۵۰۰.۰۰۰ (دو میلیون و پانصد هزار) ریال
از قسمت خرید کارت و پرداخت وجه سامانه پذیرش دانشگاه معارف اسلامی با عنوان پرداخت وجه آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری (خرداد ۱۴۰۳) اقدام و شماره سریال کارت خرید را برای تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی دریافت نمایند.
پس از پرداخت هزینه آزمون و دریافت سریال ثبت‌نام، برای ثبت‌نام در آزمون از قسمت ثبت‌نام آزمون در سامانه پذیرش نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه و دریافت کدرهگیری اقدام فرمایید.

تذکرات مهم
ـ زمان ثبت‌نام: ۸ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
ـ تاریخ برگزاری آزمون: پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح
ـ تا زمانی که کد رهگیری را دریافت نکرده‌اید، ثبت‌نام شما تکمیل نگردیده است.
ـ وجه پرداختی در صورت انصراف یا غیبت در آزمون به هیچ وجه عودت داده نمی‌شود و برای شرکت در آزمون بعدی می‌بایست مجدداً وجه مربوط به ثبت‌نام پرداخت گردد.
ـ دانشجویانی که برای بار اول اقدام به پرداخت وجه ثبت‌نام می‌نمایند ولی در آزمون شرکت نمی‌کنند، یک نوبت برایشان محاسبه می‌گردد و شرکت در آزمون بعدی، آزمون دوم آنها خواهد بود و با مبلغ جدید محاسبه می‌گردد.
ـ این آزمون مختص دانشجویان دانشگاه معارف اسلامی می‌باشد و امکان شرکت دانشجویان سایر دانشگاه‌ها وجود ندارد.
ـ برای دریافت منابع پیشنهادی آزمون با در دست داشتن فلش یا یک عدد دی‌وی‌دی خام، به کارشناس آموزش دکتری، جناب آقای مهربخش مراجعه نمایید (۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵).
ـ امکان اضافه شدن منابع پیشنهادی نیز وجود دارد؛ در صورت تغییر در منابع، اطلاع‌رسانی خواهد شد.
ـ یکی از شروط شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه معارف اسلامی، ارائه گواهی قبولی در آزمون زبان انگلیسی تخصصی دکتری می‌باشد.
ـ نمره قبولی در این آزمون ۶۰ از ۱۰۰ می‌باشد.

پرداخت هزینه آزمون و دریافت سریال ثبت‌نام

ثبت‌نام در آزمون