اعلام زمانبندی و مدارک مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون ورودی کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه معارف اسلامی

۱۵ تیر ۱۴۰۰

به اطلاع می ‌رساند مصاحبه علمی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ (کلیه رشته ها)، طبق جداول زمانبندی ذیل در دانشگاه معارف اسلامی برگزار خواهد شد. داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول می بایست طبق برنامه زمانبندی شده، در محل دانشگاه به شرح بند ۷ تذکرات مهم، به همراه مدارک لازم که در ذیل به آنها اشاره می گردد، برای انجام مصاحبه حاضر شوند؛ بدیهی است عدم حضور در زمان اعلام شده به منزله انصراف از آزمون تلقی خواهد شد. این مصاحبه، علمی/ عمومی بوده و مصاحبه در حد منابع آزمون کتبی و کتب مرجع و تخصصی رشته و گرایش مربوطه و به صورت حضوری خواهد بود.

مصاحبه علمی برای پذیرفته شدگان مرحله اول کلیه رشته ها طبق جداول زمانبندی ذیل در تاریخ های زیر صورت می گیرد:

• رشته «مدرسی اخلاق اسلامی» شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۰
  • رشته «مدرسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی» شنبه و یکشنبه ۱۹ و ۲۰ تیر ۱۴۰۰
  • رشته «مدرسی مبانی نظری اسلام» دوشنبه و سه شنبه ۲۱ و ۲۲ تیر ۱۴۰۰
  • رشته «مدرسی معارف قرآن و حدیث» چهارشنبه و پنجشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر ۱۴۰۰
  • رشته «مدرسی انقلاب اسلامی» چهارشنبه و پنجشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر ۱۴۰۰
  • رشته «توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش مشاوره» چهارشنبه و پنجشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر ۱۴۰۰
  • رشته «توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش تبلیغ دین» پنجشنبه و جمعه ۲۴ و ۲۵ تیر ۱۴۰۰
  • رشته «توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش مدیریت فرهنگی» شنبه و یکشنبه ۲۶ و ۲۷ تیر ۱۴۰۰

با مراجعه به جداول زمانبندی (در انتهای خبر) تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه خود را مشاهده نمایید.

مدارک لازم برای مصاحبه:

۱. یک قطعه عکس ۴×۳ پشت نویسی شده (جدید)
۲. کپی مدرک سطح ۲ به همراه ریز نمرات

تبصره: تکمیل فرم تعهد تحویل مدرک سطح ۲ تا ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ (مخصوص افرادی که سطح ۲ آنها هنوز تکمیل نشده است) (دریافت فرم تعهد)

۳. کپی کارت ملی
۴.کپی تمام صفحات شناسنامه
۵. تحویل رزومه کامل فعالیت‌های علمی، تحقیقی، پژوهشی، تبلیغی و اجرایی و مستندات مربوط به آنها، در روز برگزاری مصاحبه (دریافت فرم رزومه WORD / PDF )
۶. داوطلبانی که در ثبت نام اولیه سهمیه «همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه» را انتخاب کرده اند، ملزم به ارائه اصل مدارک مربوط به این سهمیه در روز مصاحبه می باشند؛ در غیر اینصورت، سهمیه لحاظ نخواهد شد و هیچگونه اعتراضی وارد نخواهد بود.

تذکرات مهم

۱. زمان‌های اعلام شده برای مصاحبه قطعی بوده و عدم حضور در زمان اعلام شده به منزله انصراف تلقی خواهد شد.
۲. داوطلب می بایست ۳۰ دقیقه قبل از ساعت اعلام شده در جدول زمانبندی، برای انجام مصاحبه گزینشی نهاد و انجام امور مقدماتی از جمله تحویل دادن فرم رزومه و … در محل مصاحبه، حضور داشته باشد.
۳. هر کدام از فعالیت های علمی، پژوهشی و آموزشی (کتاب، مقاله، تدریس، کنفرانس های علمی، مدرک زبان و …)، اجرایی، تبلیغی و فرهنگی داوطلبان و همچنین معدل دوره کارشناسی (سطح ۲)، دارای امتیاز مربوط به خود در مصاحبه است و تنها در صورتی این امتیازات محاسبه می شود که داوطلب، در روز مصاحبه، مدارک مورد نظر را به صورت کاملاً مستند ارائه کند؛ صرف نوشتن در فرم سوابق و رزومه و یا اعلام شفاهی و موکول کردن ارائه مدارک به روزهای بعد از مصاحبه، امتیازی را برای داوطلب به همراه نخواهد داشت و هیچ اعتراضی در این زمینه وارد نخواهد بود.
۴. با توجه به اینکه زمانبندی اعلام شده تقریبی است، لطفا یک ساعت قبل و بعد از زمان اعلام شده را جهت مصاحبه خود، برنامه ریزی کنید.
۵. به دلیل اینکه هماهنگی با داوطلب برای مصاحبه علمی، توسط شماره تلفن های موجود در فرم ثبت نام اولیه خواهد بود، تغییرات احتمالی شماره تلفن ها را به دانشگاه اطلاع دهید.
۶. در صورت داشتن هرگونه سؤال یا درخواست درباره نحوه برگزاری مصاحبه و… می توانید با شماره تلفن­ های زیر تماس حاصل فرمایید:

۳۲۱۱۰۲۹۱ ـ ۰۲۵: جناب آقای هاشم زاده برای رشته های تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی، مدیریت فرهنگی.
۳۲۱۱۰۵۶۲ ـ ۰۲۵: جناب آقای منصفی برای رشته های معارف قرآن و حدیث، اخلاق اسلامی.
۳۲۱۱۰۶۱۶ ـ ۰۲۵: جناب آقای موحدکیا برای رشته های مبانی نظری اسلام، مشاوره، تبلیغ دین.

۷. محل برگزاری مصاحبه کلیه رشته ها (خواهران و برادران) در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی به آدرس: قم ـ ابتدای بلوار جمهوری اسلامی ـ بین کوچه ۴ و ۶ ـ پلاک ۷۲ ـ طبقه دوم ـ اتاق ۲۱۳ (بخش مصاحبه) می باشد.
تلفن دانشگاه: ۳۲۱۱۰۲۰۰ ـ ۰۲۵ و ۳۲۱۱۰۱ ـ ۰۲۵

۸. در صورت مشاهده زمان و مکان مصاحبه خود، حتماً پیامک با متن ذیل را حداکثر تا تاریخ ۱۸ تیر ۱۴۰۰ به شماره ۳۰۰۰۱۰۱۱۶۶ ارسال فرمایید:

a + نام و نام خانوادگی + مقطع + رشته
نکته: حرف a در ابتدای متن پیامک آورده شود

برادران

رشته مدرسی اخلاق اسلامی (برادران)

رشته مدرسی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی (برادران)

رشته مدرسی مبانی نظری اسلام (برادران)

رشته مدرسی معارف قرآن و حدیث (برادران)

رشته مدرسی انقلاب اسلامی (برادران)

رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش مشاوره (برادران)

رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش تبلیغ دین (برادران)