گزارش جلسه دفاع پایان‌نامه جناب آقای محمد مقدسی

۲۶ اسفند ۱۴۰۲

به حول و قوه الهی جلسه دفاع پایان‌نامه جناب آقای محمد مقدسی، مقطع کارشناسی‌ارشد، مدرسی اخلاق اسلامی دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۸ صبح در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.
موضوع پایان‌نامه: چالش‌های اخلاقی تربیت توحیدی.
استاد راهنما: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مجید ابوالقاسم‌زاده.
استاد مشاور: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد ابوطالبی.
استاد داور: جناب آقای دکتر محمدجواد فلاح.
در ادامه داوران محترم نظراتشان را مطرح نمودند و بعد دانشجو و اساتید محترم راهنما و مشاور به دفاع از رساله پرداختند. و سپس اساتید برای نمره دانشجو به شور نشسته و بعد از آن صورتجلسه توسط استاد محترم راهنما قرائت گردید و با تشکر دانشجو از اساتید جلسه به اتمام رسید.

تربیت توحیدی یکی از مباحث مهم و حیاتی در حوزه علوم انسانی و تربیت است که به بررسی و توسعه ارتباط فرد با خدا، تعاملات اخلاقی و رفتارهای اسلامی می‌پردازد. این موضوع اساسی بر اصول و مفاهیم دینی و اخلاقی تأثیر گذار بوده و نقش بسزایی در شکل‌گیری شخصیت افراد ایفا می‌کند. در پژوهش‌های مختلف، موضوعات مرتبط با تربیت توحیدی به عنوان یک زمینه پژوهشی جدید و گسترده مطرح شده و نیاز به توسعه نظریات و شناخت عمیق‌تر این حوزه احساس می‌شود.
تربیت توحیدی به عنوان یک جنبه کلان تربیت انسانی، تأکید بر شناخت، فهم و اعتقاد به توحید دارد. این مفهوم نه تنها ارتباط فرد با خدا را تقویت می‌کند بلکه تأثیرات عمیقی در اخلاق، رفتارها، تصمیم‌گیری‌ها و حتی تعاملات اجتماعی فرد دارد. در این پژوهش، تلاش خواهیم کرد تا به بررسی نظریات موجود و پیشرفت‌های حاصله در زمینه تربیت توحیدی پرداخته و نقش این نهاد در شکل‌گیری فردیت و جوامع انسانی را بررسی و به دنبال حل چالش‌هایی هستیم که در تربیت توحیدی مطرح هستند.
پژوهش در این زمینه می‌تواند به افزایش فهم ما از تأثیر تربیت توحیدی بر روی زندگی فردی و اجتماعی کمک کند و راهکارهای مؤثری برای توسعه این جنبه از تربیت ارائه دهد. همچنین، این پژوهش می‌تواند به تدوین سیاست‌های تربیتی مناسب برای تقویت ارتباط فرد با مفاهیم دینی و توحیدی کمک کرده و ما را در دستیابی به راهکارهای تربیت توحیدی رهنمون باشد.

اخلاق، توحید، تربیت توحیدی، تربیت اخلاقی، چالش اخلاقی.