گزارش جلسه دفاع پایان‌نامه جناب آقای مرتضی زارع

۲۱ مهر ۱۴۰۰

به حول و قوه الهی جلسه دفاع پایان‌نامه جناب آقای مرتضی زارع، مقطع کارشناسی‌ارشد، رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش مدیریت فرهنگی سه‌شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵ در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.
موضوع پایان‌نامه: شاخص‌های مدیر تراز انقلاب اسلامی از منظر مقام معظم رهبری.
استاد راهنما: جناب آقای دکتر غلامرضا ویسی.
استاد مشاور: جناب آقای دکتر رحمانی.
استاد داور: جناب آقای دکتر جعفری‌نژاد.
در ادامه داوران محترم نظراتشان را مطرح نمودند و بعد دانشجو و اساتید محترم راهنما و مشاور به دفاع از پایان‌نامه پرداختند. و سپس اساتید برای نمره دانشجو به شور نشسته و بعد از آن صورتجلسه توسط استاد محترم راهنما قرائت و در آخر سوگندنامه توسط دانشجو خوانده شد.

زمینه‌سازی برای آشنا‌سازی بشریت با دوره حاکمیت انسان کامل و حکومت عدل جهانی در عصر ظهور، از اهداف اصلی انقلاب اسلامی ایران است.
جمهوری اسلامی برای عبور از موانع و مشکلات در برابر خود، این روزها بیش‌ازپیش به مدیری کارآمد، انقلابی و مؤمن نیاز دارد؛
از اساسی‌ترین عوامل تحقق این مهم، تربیت مدیران نیروی انقلابی است؛ که از مطالبات جدی حضرت امام خامنه‌ای می‌باشد.
تربیت مدیران انقلابی زمانی اثربخش و کارگشا است که دارای چهارچوب و اصول گام برداشته شود چرا که در غیر این صورت آن هدف پیش رو ناقص و شکسته خواهد بود.
بنابراین برای رفع این خلأ شاخص‌های برای مدیران استخراج شود.
ما در این پژوهش به تدوین شاخص‌های مدیر تراز انقلاب اسلامی بر اساس بیانات مقام معظم رهبری که به‌عنوان بزرگ‌ترین نظریه‌پرداز انقلاب اسلام پرداخته شده است.
روش کار تحقیق: توصیفی تحلیلی، که با مطالعه منابع معتبر در کتابخانه و سایت دفتر مقام معظم رهبری انجام می‌گیرد.

شاخص، مدیر تراز انقلاب، مقام معظم رهبری.