اطلاعیه برگزاری آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری (خرداد ۹۸)

۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری دانشگاه معارف اسلامی می ­رساند آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری در تاریخ پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۰ صبح در دانشگاه برگزار می گردد.

دانشجویان داوطلب می بایست جهت شرکت در این آزمون، نسبت به تهیه کارت خرید به مبلغ ۷۰۰.۰۰۰ (هفتصد هزار) ریال از قسمت خرید کارت و پرداخت وجه سامانه پذیرش دانشگاه معارف اسلامی با عنوان پرداخت وجه آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری (خرداد ۹۸) اقدام و شماره سریال کارت خرید را جهت تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی دریافت نمایند.

بعد از تهیه کارت خرید، جهت ثبت نام در آزمون مربوطه از قسمت ثبت نام آزمون در سامانه پذیرش نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی و دریافت کدرهگیری اقدام فرمایید.

تذکرات مهم:

• مهلت ثبت نام: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ تا ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
  • تاریخ برگزاری آزمون: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
  • تا زمانی که کد رهگیری را دریافت نکرده اید، ثبت نام شما تکمیل نگردیده است.
  • وجه پرداختی در صورت انصراف یا غیبت در آزمون به هیچ وجه عودت داده نمی شود و جهت شرکت در آزمون بعدی می بایست مجدداً وجه مربوط به ثبت نام پرداخت گردد.
  • دانشجویان سایر دانشگاه ها جهت شرکت در این آزمون می بایست نامه معرفی توسط معاونت آموزشی دانشگاه خود به دانشگاه معارف اسلامی را پس از اسکن، در سامانه ثبت نام بارگذاری کنند.
  • جهت دریافت منابع پیشنهادی آزمون با در دست داشتن فلش یا یک عدد دی وی دی خام، به کارشناس آموزش دکتری، جناب آقای مهربخش مراجعه نمایید.
  • امکان اضافه شدن منابع نیز وجود دارد؛ در صورت تغییر در منابع، اطلاع رسانی خواهد شد.
  • یکی از شروط شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه معارف اسلامی، ارائه گواهی قبولی در آزمون زبان انگلیسی تخصصی دکتری می باشد.
  • نمره قبولی در این آزمون ۱۲ از ۲۰ (۶۰ از ۱۰۰) می باشد.

خرید کارت و پرداخت هزینه آزمون

ثبت نام در آزمون