برگزاری جلسه دفاع رساله جناب آقای حمید ولیان

۵ دی ۱۳۹۷

به حول و قوه الهی جلسه دفاع رساله جناب آقای حمید ولیان، مقطع دکتری، گرایش تاریخ و تمدن اسلامی چهارشنبه ۰۵/۱۰/۱۳۹۷ ساعت ۱۸ در دانشگاه معارف اسلامی برگزار می گردد لذا از کلیه دانشجویان جهت شرکت در این جلسه دعوت به عمل می آید.

موضوع رساله جناب آقای حمید ولیان: تحلیل مواجهه فرهنگی رسول خدا (ص) با فرهنگ زمانه.

استاد راهنما: جناب آقای دکتر بیات.

استاد مشاور: جناب آقای دکتر محمد نصیری.

اساتید داور: جناب آقای دکتر سید ضیاءالدین میرمحمدی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر امیرمحسن عرفان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر منتظری مقدم.

استاد راهنما: جناب آقای دکتر بیات.

استاد مشاور: جناب آقای دکتر محمد نصیری.

اساتید داور: جناب آقای دکتر سیدضیاءالدین میرمحمدی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر امیرمحسن عرفان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر منتظری مقدم.