برگزاری کلاس‌های آموزشی نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰

۳۰ دی ۱۴۰۰

با آرزوی سلامتی برای دانشجویان محترم، نکات ذیل را در خصوص انتخاب واحد و برگزاری کلاس‌ها در نیم سال تحصیلی جدید به استحضار می‌رساند:

تذکر مهم:

نحوه و شرایط برگزاری کلاس‌ها (حضوری یا مجازی) در طی هفته آینده پس از تصمیم‌گیری اطلاع‌رسانی خواهد شد.

_ زمان انتخاب واحد ۲ تا ۴ بهمن می باشد.

ـ از روز شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰ کلیه کلاس‌های دانشگاه طبق ساعات برنامه کلاسی ارائه خواهد شد.

_ انتخاب واحد پایان نامه برای دانشجویانی که مشغول تدوین پایان نامه هستند الزامی است.

_ دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی نیمسال اول ۱۳۹۹ در صورتی که موضوع پایان نامه خود را تصویب ننموده اند، مجاز به انتخاب واحد نیستند و می‌بایست به مدیر محترم گروه مراجعه نمایند.

_ انتخاب واحد برای معدود دانشجویانی که ارزشیابی نکرده اند مسدود است.

_ شایان ذکر است انتخاب واحد از طریق سیستم آموزشی گلستان سربرگ ثبت نام، منوی عملیات ثبت نام/ ثبت نام اصلی امکان پذیر است.

ـ کلیه کلاس‌ها به تفکیک روز و مقطع در قسمت برنامه درسی یادگیری الکترونیکی قابل مشاهده است.

ـ در صورت برگزاری کلاس‌ها به‌‎صورت مجازی، روش نصب نرم‌افزارهای مورد نیاز جهت اتصال به کلاس‌های آنلاین و مستندات و فیلم آموزشی از زیرپُرتال یادگیری الکترونیکی قابل دسترس است.

ـ در صورت هرگونه مشکل در فرآیند اتصال به کلاس مجازی با مرکز فناوری دانشگاه با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۰۵۶۴ ـ ۰۲۵ و ۳۲۱۱۰۵۶۱ ـ ۰۲۵ تماس بگیرید (در صورت برگزاری کلاس‌ها به صورت آنلاین فقط پاسخگوی مسائل اتصال به کلاس مجازی).

ـ در صورت هر گونه سؤال در مورد مسائل آموزشی و برنامه درسی با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۰۲۱۲ ـ ۰۲۵ (کارشناسی ارشد) و ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ (دکتری) تماس بگیرید.

برنامه درسی یادگیری الکترونیکی نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۴۰۱

پورتال مرکز یادگیری الکترونیکی