گزارش جلسه دفاع پایان نامه جناب آقای حسین هداوندی

۳۰ تیر ۱۳۹۹

به حول و قوه الهی جلسه دفاع پایان نامه جناب آقای حسین هداوندی، مقطع کارشناسی ارشد، رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی گرایش مدیریت فرهنگی پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۸ صبح در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید

موضوع پایان نامه: کارآفرینی گروه های جهادی با تاکید بر منظومه فکری مقام معظم رهبری در فعالیت های فرهنگی.

استاد راهنما: حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا ابروش.

استاد مشاور: جناب آقای دکتر جعفر رحمانی.

استاد داور: حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی،

جلسه دفاع، پس از قرائت چند آیه از کلام الله مجید و اعلام برنامه توسط استاد محترم راهنما شروع و سپس دانشجو به ارائه گزارشی از پایان نامه پرداخت.

چکیده رساله
در این پژوهش با توجه به اهمیت موضوع مدیریت فرهنگی و وجود پر تعداد سازمان های مرتبط، به
بررسی و استخراج مولفه های مدیریت فرهنگی از مبانی اسلامی پرداخته شده است. در این تحقیق کار آفرینی گروه های جهادی با تاکید بر منظومه فکری مقام معظم رهبری در فعالیت های فرهنگی تبیین
گردیده است.
این پژوهش با استفاده از روش تحلیل مضمون و ابزار تحلیل شبکه مضامین به ۳۶ مولفه برای مدیریت
فرهنگی دست پیدا کرده است که در سه گروه مولفه های جذب سرمایه،رقابت و نو آوری قرار می گیرند .
متن اصلی با استفاده از سخنان مقام معظم رهبری به مضامین پایه تبدیل شده اند تا برای تحلیل مورد استفاده قرار بگیرند.

کار آفرینی، گروه های جهادی ، مدیریت فرهنگی ، مدیریت جهادی